Door de opbouw van onze aankomende tentoonstellingen, zijn wij tijdelijk gesloten tot en met 3 februari. We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen tijdens de opening van Made in X en To the Bone, op 4 februari, vanaf 20h.

Adres
Bezoek: Provinciestraat 112, 2018 Antwerpen
Kantoren: Ploegstraat 25, 2018 Antwerpen

Openingsuren Kunsthal Extra City
do en vr: 13:00 – 19:00
za en zo: 11:00 – 18:00

Openingsuren kloostertuin
In juli, augustus en september is de kloostertuin is toegankelijk voor bezoekers tijdens onze reguliere openingsuren. Op zaterdagavonden openen we vanaf 18:00 de toegang via de Ploegstraat en kan iedereen gratis naar binnen voor een drankje bij de kleine zomerbar en voor de film screenings. Bekijk het programma van Zomer in de kloostertuin.

Café


Het café is tijdelijk gesloten omwille van COVID-19.

Reserveer je tijdslot

Voor een aangenaam en veilig bezoek beperken we tijdens COVID-19 het aantal bezoekers in onze tentoonstellingsruimtes. Daarom vragen we je om op voorhand een tijdslot te reserveren. Je kunt je ticket bij je bezoek ophalen en betalen aan de balie.

Reserveer je tijdslot hier.

Tickets en prijzen
Met een ticket ontdek je alle tentoonstellingen die op dit moment te zien zijn in Kunsthal Extra City.

6 euro – standaardtarief
4 euro – groepen vanaf 10 personen, oKo, NICC, lerarenkaart
2 euro – studenten, - 26 jaar, andersvaliden (incl. 1 begeleider)
gratis – omniostatuut of A kaart met kansentarief, -13, museumPASSmuseés, ICOM, pers (op aanvraag)

Je bezoek tijdens COVID-19
Raadpleeg voorafgaand aan je bezoek de maatregelen die wij voor jouw en onze veiligheid hebben genomen.

Pers
Ben je journalist en wil je graag een van onze tentoonstellingen bezoeken? Neem uiterlijk 2 werkdagen voor je bezoek contact op met Joachim Naudts om een perskaart te reserveren.

Bereikbaarheid
Kunsthal Extra City ligt in het centrum van Antwerpen, op loopafstand van het Centraal Station. Indien mogelijk raden we je aan om met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets te komen.

De routeplanner van Slim naar Antwerpen toont je wat voor jou de efficiëntste weg is naar Kunsthal Extra City.

De dichtstbijzijnde parkings zijn Station Zoo, Roosevelt, Astridplein, De Keyser, Diamant en Breidel.

Toegankelijkheid
Bij Kunsthal Extra City hechten wij veel waarde aan de toegankelijkheid van onze tentoonstellingen. Bezoekers die niet zelfstandig door de kunsthal kunnen bewegen, mogen gratis één begeleider meenemen. Ook blindengeleidehonden zijn welkom in de kunsthal.

Voor rolstoelgebruikers zijn bij de ingang en op het gelijkvloers hellingen voorzien. Verder is er een aangepast toilet aanwezig. Het balkon van de kerk en de binnentuin van het klooster zijn op dit moment helaas enkel bereikbaar via trappen.

Contact algemeen
info@extracity.org
+32 (0)3 677 16 55

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. Voor een vlot antwoord contacteer je ons het best per e-mail.