VESSELS (delivery vans)

Ontdek je artistieke zelf met Ayrton Eblé (vanaf 10 jaar)

18.05.2024, 12:00 — 18:00 Workshop

Kids vanaf 10 jaar kunnen zich op zaterdag 18 mei uitleven tijdens VESSELS (delivery vans), een creatieve workshop van Ayrton Eblé. Onder het thema ‘samen spelen’ kan jij je artistiek komen uitdrukken met graffiti, stiften, potloden en gerecycleerde materialen.

VESSELS is als een reizende kunstkaravaan die door verschillende wijken trekt en onderweg de creativiteit laat bruisen. De installatie is een kartonnen bestelwagen die is omgetoverd tot een mobiel atelier waarin jij zelf kunstenaar kan zijn.


Dit unieke project wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met de Stad Antwerpen en de AP Hogeschool, die het concept van VESSELS verder uitwerken. De karavaan biedt een inclusieve ervaring, waarbij kinderen uit verschillende buurten kunnen deelnemen. Als onderdeel van de viering van '20 jaar Kunsthal Extra City', zal de karavaan voor de kunsthal staan (De kerk in de Provinciestraat 112), maar waar je ook vandaan komt, iedereen is van harte welkom om de kunstenaar in zichzelf te ontdekken in dit mobiele atelier!

___

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zaterdag 18 mei van 12:00 tot 18:00

Vanaf 10 jaar

↳ Vooraan de kerk van Kunsthal Extra City

___

Ayrton Eblé woont en werkt in Antwerpen. Hij behaalde een master in de beeldende kunsten aan Sint Lucas Antwerpen en exposeerde eerder bij het Festival van de architectuur 2023, S.M.A.K., Kunsthal Gent, Callewaert & Vanlangendonck Gallery, Pizza Gallery, Ponti Space en Geukens en Devil. In januari 2024 ontving Eblé de beurs Opkomend Talent van de Vlaamse Overheid.

VESSELS (delivery vans) wordt verder uitgewerkt in samenwerking met Stad Antwerpen.

___

Locatie Kunsthal Extra City, Provinciestraat 112, 2018 Antwerpen

20 jaar Kunsthal Extra City 18.05.2024—19.05.2024