Cocktails, speeches en spoken word by Sesa

18.05.2024, 18:00 — 19:15 Performance

Kunsthal Extra City nodigt je van harte uit om op zaterdag 18 mei vanaf 18 uur het glas te heffen op zijn 20-jarig bestaan. Voor de gelegenheid serveren we tijdens de verjaardagsspeech twee cocktails (een alcoholische en non-alcoholische) en een spoken word performance van Sesa.

De spoken word manifestaties van Sesa overstijgen entertainment. Ze bieden een diep meeslepende ervaring die lijkt op die van klank genezing. Met haar melodieuze stem en begeleidende muzikanten of band creëert ze een betoverende sfeer. Het nodigt luisteraars uit op een reis van collectieve introspectie, loslaten en zachtheid. Door haar kunstvaardigheid gidst Sesa haar publiek vakkundig. Ze navigeren door emotionele landschappen, waarbij ze innerlijke gedachten en gevoelens verkennen. Op deze manier vermaken haar optredens niet alleen, maar bieden ze ook een therapeutische en transformerende ervaring voor ieder die deelneemt.

___

PRAKTISCHE INFORMATIE

Zaterdag 18 mei van 18:00 tot 19:15
↳ In de kloostertuin van MORPHO & Kunsthal Extra City

___

Sefora Sam, ook bekend als "Sesa", is een spoken word dichteres, auteur en performer uit Antwerpen, België. Ze laat zich inspireren door zowel de kleine als de grote dingen die dagelijks op haar pad komen. Sesa staat vooral bekend om oprechte, kwetsbare en openhartige introspectie doorheen poëzie. Haar superkracht is liefde, groei, aanvaarding en zelfliefde uit liefdesverdriet, onzekerheid en jeugdtrauma's te spinnen. Ze is de auteur van dichtbundels "The Thrill of Victory" (2016), "The Break Free" (2020) en de werkbundel "Rose Quartz" (2019). In 2022 richtte Sesa “Break Free Babes” op, een gemeenschap voor vrouwen die ruimte creëert voor collectieve heling door het beoefenen en aanschouwen van kunst. Door haar poëzie te delen en ruimte te creëren voor heling, hoopt Sesa een gemeenschap op te bouwen die zich minder alleen voelt en samen kan groeien.


Locatie Kunsthal Extra City, Provinciestraat 112, 2018 Antwerpen

20 jaar Kunsthal Extra City 18.05.2024—19.05.2024