Maak De Stad. Lezing #2: Tijdelijkheid en reactivering

Toon Manders (Miss Miyagi) en Pepijn Kennis (Toestand)

28.02.2018, 19:00 — 21:00 Lezing

Samengesteld door Toon Manders (Miss Miyagi) en Pepijn Kennis (Toestand)

Georganiseerd door Endeavour, Kunsthal Extra City, de Veerman, Vrp, VAi, re:kreators

Maak De Stad Lezingenreeks nodigt je uit voor de tweede lezing. Deze keer gaan Toon Manders van Miss Miyagi en Pepijn Kennis van Toestand in dialoog.

Toestand zet zich in voor de reactivering van leegstaande of vergeten gebouwen, terreinen en (publieke) ruimten door middel van tijdelijke en autonome socioculturele centra.

Miss Miyagi specialiseert zich in het initiëren en coördineren van ab-normale vastgoedprojecten met een maatschappelijke meerwaarde, ontwikkeld vóór en dóór haar eindgebruikers.

Schrijf je hier in via de button “reserveren”. Deelname is gratis, maar de capaciteit is beperkt tot 80 personen.

--

Over Maak De Stad

De stad wordt niet enkel 'bedacht' aan de tekentafel, maar op verschillende manieren 'gemaakt', door steeds meer diverse spelers. Deze lezingenreeks wil innovatieve, soms tegendraadse en kritische initiatieven en professionals in de kijker zetten en een platform geven om in dialoog te gaan. Aan de hand van een aantal centrale thema's tonen we hoe de klassieke hokjes van vakgebieden uitgedaagd en overschreden worden. Hoe totaal nieuwe rollen en disciplines ontstaan waar de grenzen tussen de burger en de expert, de professional en de activist, de ontwerper en de ondernemer, steeds meer vervagen.

Taal Nederlands

Locatie Kunsthal Extra City - Antwerpen-Berchem, Eikelstraat 25-31, 2600 Antwerpen